Wat kunt u doen

Vraag d.d. 22 februari 2018: wij hebben dringend behoefte aan plastic (wegwerp) tasjes als basismateriaal voor het weven van plastic tassen in ons textielatelier in Gagesti. Hebt u nog een voorraadje liggen? Meld het ons. 

Noi si Voi steunt volledig op bijdrages in de vorm van medewerking en donaties van mensen zoals u. Elke bijdrage - groot of klein - is welkom!
Deze pagina geeft u ideeën over wat u zou kunnen doen en laat zien wat anderen doen en deden.

Er is veel geld nodig: op de pagina geld schenken staan diverse mogelijkheden genoemd waarop u geld zou kunnen schenken.

Bij voorkeur koopt Noi si Voi de nodige spullen in Roemenië om op deze wijze ook de economie aldaar te stimuleren. Grotere transporten organiseren wij niet meer anno 2018. Maar mocht u (kleine) spullen willen meegeven bijvoorbeeld voor dagbesteding activiteiten, dan houden wij ons aanbevolen. We geven ze dan mee als er eens een personen auto naar onze projecten afreist. Zie verder de pagina
goederen schenken . 

Om geld bijeen te brengen kunt u
in actie komen in Nederland. Op deze pagina staan inspirerende voobeelden.

In Roemenië moeten uiteindelijk de projecten worden gerealiseerd. Daar is veel werk te doen. U kunt er
vrijwilligerswerk doen .

In publicaties over sponsoring en acties is te zien hoe enkele sponsoring-acties zijn gepubliceerd.

In
helpers en gevers tenslotte is te zien hoe divers de vrienden van Noi si Voi meewerken. Met veel creativiteit zet klein en groot zich in voor het goede doel.